top of page

TINO BERTINELL

Certificeret NGH hypnotisør 

Professionel inspirerende hypnotisør/coach m.v..  

 

Gennem de seneste 25 år har jeg lært, samt udført diverse terapiformer. Jeg har taget kurser og uddannelser indenfor sportspsykologi, hypnose, ledelse, salg, kommunikation og coaching.

Mit fokus arbejdsmæssig er nu på sportsudøvere, ledere/mellemledere, personalegrupper generelt, samt Individuelle personer  som blot har brug for hjælp i det daglige liv med alle dets udfordringer.

 

Eksempler på mine virkeområder: mentaltræning, træning i at præstere under pres samt manglende selvtillid. Derudover behandler jeg også indenfor ”at blive røgfri”, vægttab, angst og stress m.m.    

Jeg er kendt for at være fleksibel, engageret samt yderst kvalitetsbevidst i mit daglige virke med hypnose og coaching.

Som hypnotisør/coach er jeg beslutningsdygtig og handlekraftig med gode resultater. Jeg vil til enhver tid gøre mit yderste for at levere den bedste behandling, der gør at mine klienter kommer i mål. 

Jeg kan udover tidligere nævnte kompetencer byde ind med:  

  • Stor erfaring i teamworks

  • ·Arbejde med foreninger og organisationer

  • 30 års fitness- Idrætserfaring som Instruktør

  • Stor tilgang til idrætslivet og idrætsudøvere

Gennem løbende videreuddannelse har jeg sikret, at mine kvalifikationer er up-to-date til gavn og sikkerhed for klienterne.

En proces som jeg selvfølgelig vil fortsætte med.

Medlem af NGH Danmark, som er en sammenslutning der er  blandt de bedste og førende inden for hypnose, hypnoseterapi m.v. 

Tino Bertinell Certificeret NGH hypnotisør 
bottom of page